top of page

IJJAS LAW FIRM

Contact Us

FOR A CONSULTATION

+36 30 6237651

EMAIL

office@ijjaslaw.com

Services:
company formation Hungary
company registration Hungary
open company in Hungary
LLC formation
debt collection in Hungary
Litigation
Arbitration
Claim enforcement

 

Introductie

Wat Ijjas Law Firm anders maakt en onderscheidt is het inzicht in de industriesectoren en marktplaatsen waarin haar cliënten opereren. Wij zijn ervan overtuigd dat het niet langer volstaat om juridisch advies van de beste kwaliteit te verstrekken. Het is essentieel dat de advocaten de industrie waarin hun cliënten opereren kennen, ook de commerciële achtergrond begrijpen die zij hebben om beslissingen te nemen en als zakenpartners op te treden om de beste commerciële oplossingen voor de cliënten te bieden. Wij treden op als strategisch adviseur op de lokale Hongaarse markt.

Ijjas Law Firm is een full-service advocatenkantoor gevestigd in Boedapest, Hongarije, dat voornamelijk diensten verleent op het gebied van ondernemingen, onroerend goed, arbeid, belastingen, financiën en faillissement, zowel als juridisch adviseur en bedrijfsstrateeg, aan een breed spectrum van cliënten, van kleinere start-ups tot volwassen bedrijven en voor particulieren. Dr. Ijjas heeft uitgebreide ervaring in projectmanagement van complexe en multi-jurisdictionele bedrijfsactiviteiten.

Ijjas Law Firm werkt samen met zijn cliënten om hen bij te staan in de loop van belangrijke strategische transacties, alsook tijdens hun dagdagelijkse bedrijfsvoering. Wij zijn toegewijd aan het leveren van juridische diensten op een effectieve manier en tegen redelijke kosten. Wij streven naar het verstrekken van praktisch juridisch en zakelijk advies, dat waardevol is voor onze cliënten, en naar het bereiken van superieure resultaten op basis van een volledig begrip van hun doelstellingen.

 

 

MAKING A DIFFERENCE IS OUR PRACTICE

bottom of page