top of page

IJJAS ÜGYVÉDI IRODA

Küldetésünk

 
Elkötelezett az Ön Sikeréért

Filozófiánk alapja, hogy első lépésként megismerjük és megértsük ügyfeleink üzleti tevékenységét. Ennek segítségével a puszta jogi tanácsadáson túlmutató kreatív tanácsunkkal tudunk segíteni abban, hogy ügyfeleink elérjék céljaikat. A klasszikus gazdasági jogi tanácsadás mellett jelentős tapasztalattal rendelkezünk komplex és határokon átnyúló vállalati jogi tanácsadásban is. Sikerünk kulcsa a gyakorlati szemléletű jogi szolgáltatás, melyet az Ijjas Ügyvédi Iroda nyújt ügyfeleinek. Arra törekszünk, hogy a lehető leggyorsabban reagáljunk az ügyfelek megkeresésére és személyre szabott jogi megoldásokat kínáljunk.

Az iroda az ügyfelek igényeire fókuszál, és mindent megtesz azért, hogy hatékony, eredményes és személyre szabott jogi tanácsadást és képviseletet biztosítson. Ügyfeleinek egyedi megoldásokat kínálunk az ügyükben, és minden esetben az ügyfél érdekeit helyezzük előtérbe. Magas szintű szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezünk a különböző jogi területeken. Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket a jogi problémáik megoldásában, és együttműködve keressük a legjobb megoldási lehetőségeket.

Az iroda hitvallása, hogy tisztességes és etikus ügyvédi gyakorlatot folytat, és minden ügyben maximális odafigyeléssel és elkötelezettséggel áll ügyfelei rendelkezésére. Bízunk benne, hogy honlapunk hasznos információkat és érdekes tartalmakat kínál ügyfeleinknek, és hogy sikerült átadni küldetésünket, mely szerint az Ijjas Ügyvédi Iroda minden erejével azon dolgozik, hogy a legjobb jogi tanácsadást nyújtsa ügyfeleinek.

Services:
company formation Hungary
company registration Hungary
open company in Hungary
LLC formation
debt collection in Hungary
Litigation
Arbitration
Claim enforcement

 

bottom of page