top of page

IJJAS ÜGYVÉDI IRODA

Elérhetőségünk

+36 30 6237651

​​

EMAIL

office@ijjaslaw.com

Roosevelt Irodaház

1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8. C torony

1. emelet

Szakterületek

Ingatlanjog​

Társasági jog

​Kereskedelmi jog

Munkajog​​

Csődjog

Vállalatfelvásárlások

Követeléskezelés, peres eljárások

​​​​​​​​​​

Bemutatkozás

Az Ijjas Ügyvédi Iroda megkülönböztető védjegye, hogy ismeri az iparágakat és a piaci környezetet, melyben ügyfelei működnek. Hiszünk abban, hogy már nem elegendő pusztán a legjobb minőségű jogi tanácsot nyújtani. Elengedhetetlen megérteni és ismerni azt az üzleti környezetet, melyben ügyfeleink nap mint nap stratégiai döntéseket hoznak.

 

Küldetésünk, hogy magas színvonalú üzleti szemléletű jogi szolgáltatást nyújtsunk elérhető áron. Az Ijjas Ügyvédi Iroda teljes körű, üzleti szemléletű jogi szolgáltatást nyújt Budapesten elsődlegesen a társasági jog, ingatlanjog, munkajog, kereskedelmi jog, pénzügyi jog és csődjog területén hazai és külföldi magánszemélyeknek, gazdasági társaságoknak a kisebb startup cégektől a multinacionális vállalatokig.

Az Ijjas Ügyvédi Iroda ügyfelei részére segítséget nyújt a napi működésük során felmerülő jogi kérdések hatékony megoldásában, és a nagyobb jelentőségű stratégiai tranzakciók során is. Elkötelezettek vagyunk, hogy minden általunk képviselt ügyben költséghatékony jogi megoldásokat nyújtsunk.

 

 

MAKING A DIFFERENCE IS OUR PRACTICE

bottom of page