top of page

IJJAS ÜGYVÉDI IRODA

Elérhetőségünk

+36 30 6237651

​​

EMAIL

office@ijjaslaw.com

Roosevelt Irodaház

1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8. C torony

1. emelet

Szakterületek

Ingatlanjog​

Társasági jog

​Kereskedelmi jog

Munkajog​​

Csődjog

Vállalatfelvásárlások

Követeléskezelés, peres eljárások

​​​​​​​​​​

Bemutatkozás

Az Ijjas Ügyvédi Iroda megkülönböztető védjegye, hogy ismeri az iparágakat és a piaci környezetet, melyben ügyfelei működnek. Hiszünk abban, hogy már nem elegendő pusztán a legjobb minőségű jogi tanácsot nyújtani. Elengedhetetlen megérteni és ismerni azt az üzleti környezetet, melyben ügyfeleink nap mint nap stratégiai döntéseket hoznak.

 

Küldetésünk, hogy magas színvonalú üzleti szemléletű jogi szolgáltatást nyújtsunk elérhető áron. Az Ijjas Ügyvédi Iroda teljes körű, üzleti szemléletű jogi szolgáltatást nyújt Budapesten elsődlegesen a társasági jog, ingatlanjog, munkajog, kereskedelmi jog, pénzügyi jog és csődjog területén hazai és külföldi magánszemélyeknek, gazdasági társaságoknak a kisebb startup cégektől a multinacionális vállalatokig.

Az Ijjas Ügyvédi Iroda ügyfelei részére segítséget nyújt a napi működésük során felmerülő jogi kérdések hatékony megoldásában, és a nagyobb jelentőségű stratégiai tranzakciók során is. Elkötelezettek vagyunk, hogy minden általunk képviselt ügyben költséghatékony jogi megoldásokat nyújtsunk.

Tudjuk, hogy az üzleti világ összetett és kihívásokkal teli lehet, ezért a vállalatoknak megbízható jogi útmutatásra van szükségük ahhoz, hogy eligazodjanak a jogi és szabályozási környezetben. Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel annak érdekében, hogy megértsük igényeiket és céljaikat, és személyre szabott jogi megoldásokat dolgozzunk ki a siker érdekében. Proaktív megközelítést alkalmazunk a jogi problémák megoldásában, előre jelezzük a lehetséges problémákat, és ügyfeleink számára kockázatcsökkentési stratégiákat dolgozunk ki. Ügyfeleink széles körét szolgáljuk ki, a startupoktól a multinacionális vállalatokig, számos iparágban

Szolgáltatásaink közé tartozik:

Cégalapítás: Segítünk vállalkozóknak, vállalkozásoknak az igényeiknek megfelelő cég létrehozásában, legyen az részvénytársaság, betéti társaság, korlátolt felelősségű társaság vagy kereskedelmi képviselet. Tanácsot adunk ügyfeleinknek az egyes társaságok jogi és szabályozási követelményeivel kapcsolatban, és útmutatást adunk üzletük optimális vállalati struktúrájához.

Összeolvadások és felvásárlások: Ügyfeleinket képviseljük a cégfelvásárlások minden vonatkozásában, beleértve a jogi átvilágítási eljárás  lefolytatását, az üzletrészadásvételi szerződések és kapcsolódó megállapodások tárgyalását és kidolgozását, a hatósági engedélyek megszerzését és az ügylet lezárását. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a határokon átnyúló ügyletekben, és jogi útmutatást tudunk nyújtani a nemzetközi M&A ügyletek során felmerülő összetett jogi és szabályozási kérdésekben.

Kereskedelmi tranzakciók: Segítünk ügyfeleinknek eligazodni a kereskedelmi tranzakciók során felmerülő összetett jogi kérdésekben, beleértve a szerződések előkészítését és letárgyalását, a licencszerződéseket, a forgalmazási megállapodásokat stb. Tanácsot adunk ügyfeleinknek a szellemi tulajdonjogok védelmének leghatékonyabb módjaiban, és biztosítjuk, hogy kereskedelmi megállapodásaik jogilag megalapozottak legyenek.

Munkajog: Tanácsot adunk ügyfeleinknek a munkajog minden területén, beleértve a munkaszerződések elkészítését, és a munkaügyi jogvitákban történő képviseletet is.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú jogi tanácsadást és támogatást nyújtsuk, miközben a legmagasabb szintű professzionalizmust és etikus magatartást is betartjuk. Időt szánunk ügyfeleink egyedi igényeinek és céljainak megértésére, és fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy segítsük őket sikereik elérésében. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, ha többet szeretne megtudni jogi szolgáltatásainkról.  

MAKING A DIFFERENCE IS OUR PRACTICE

bottom of page